dimarts, 27 de gener del 2015

Preparem l'actuació de la Coral per Sant Jordi 2015!!!



Estimades famílies,
Amb el molt bon record que esperem que perduri en aquells que, directament o indirectament, vau participar als concerts de Nadal de la nostra Coral i que, al nostre parer, van ser un exemple del que han de ser l’esforç, l’amistat i la solidaritat, ens tornem a adreçar a tots vosaltres, per iniciar una nova etapa.
Ara tenim l’horitzó fitxat en el proper dia de Sant Jordi.
Pensem que, per Sant Jordi, ens quedaríem curts si només preparéssim i cantéssim unes cançons. Sant Jordi és sinònim de cultura, de música, d’art, de literatura … és un conjunt de sentiments …
Per això hem pensat que el que millor recollia tots aquests elements, era fer una obra de teatre. Una obra de la qual donem unes pinzellades en el cartell adjunt i que ha de servir per a moltes coses.
Entre elles, que els membres de la Coral, mitjançant la narrativa, la poesia, la cançó i la representació, desenvolupin les seves aptituds personals i participin en un grup on sempre trobaran valors com la companyonia, on tots i totes són protagonistes.
Ara...! Només ho podrem portar fins a bon port, si els nois i noies de l’Institut hi col·laboren. És per això que us fem una crida perquè animeu els vostres fills i filles a participar-hi.
Els esperem!