dimecres, 3 de juny del 2015

Extraescolar anglès curs 2015-2016

Un any més l'AMPA ha confiat en l'empresa Sport Dirigit School of English l'extraescolar d'anglès del proper curs.

Sport Dirigit School of English ofereix una alternativa a l’ensenyament de la llengua anglesa amb l’objectiu d’apropar els cursos d’anglès acadèmic als alumnes de l’Institut La Llauna de Badalona.
El treball a les sessions es desenvolupa en grups reduïts d’entre 6 i 12 alumnes. Es tracta d’un curs enfocat a treballar la gramàtica i el vocabulari de la llengua estrangera, amb l’objectiu de preparar l’alumnat per a titulacions oficials.
Donem continuïtat al curs d’anglès i reduïm el preu de les mensualitats:

TEENS / FCE  3 h/setmana 56 €/mes 
JUNIOR  2 h/setmana 37 €/mes 

Els llibres per a les sessions no estan inclosos en el preu del curs. En comptes d’augmentar les mensualitats, gestionarem una única quota de material amb el preu corresponent: Junior (29€),   Teens (30€), FCE (40€).

El curs inclou informes trimestrals per valorar l’evolució de l’alumne, així com accés al campus virtual eCampus Sport Dirigit per accedir a recursos d’aprenentatge en línia. 

REUNIÓ INFORMATIVA 18 DE JUNY DE 2015 a les 19:00h 
Convidem les famílies interessades en el curs d’anglès a assistir a la reunió de presentació del proper any. La reunió es farà al mateix Institut La Llauna.

INICI DE CURS D’ANGLÈS: OCTUBRE DE 2015 
El curs d’anglès es fa d’octubre a maig. Recordeu fer la inscripció de forma anticipada. Trobareu tríptics d’inscripció a consergeria, on també podreu entregar-los.

Les sessions es desenvolupen de dilluns a dijous. Aquest horari és aproximat i podria variar en funció del volum d’agrupacions, amb un mínim de 6 alumnes per grup.
TEENS / FCE  Dimarts i dijous  16:00 a 17:30 
JUNIOR  Dilluns i dimecres  16:00 a 17:00