dilluns, 21 de desembre del 2015

Enquesta de satisfacció

Benvolgudes famílies de La Llauna, el 16 de desembre vau rebre un correu electrònic de part de l'AMPA. Reviseu el correu, sisplau, i si no l'heu rebut, aviseu a quinallaunadampa@gmail.com.
Amb la intenció de millorar i tirar endavant, des de l'AMPA us demanem que contesteu una enquesta de satisfacció envers l'AMPA i el nostre institut (l'enquesta es troba adjunta en el correu que heu d'haver rebut).
La vostra opinió és imprescindible; ens ajudarà a dissenyar, prioritzar i implementar estratègies de millora de qualitat i enfocar les nostres accions per tal de satisfer les vostres necessitats.
Hem preparat un conjunt de preguntes intentant abastar les qüestions importants en un format reduït, dividides en tres seccions:
-La primera per obtenir informació de la vostra satisfacció vers l'AMPA.
-La segona respecte a l'institut.
-I la tercera sobre les propostes de millora, on a l'últim apartat podeu escriure-hi els vostres suggeriments, comentaris i propostes.
Veureu que és senzill de fer-ho i que només us caldran uns minuts per enllestir-la.Teniu de temps fins el 12 de gener. Els resultats i les conclusions derivades les donarem a conèixer en assemblea general extraordinària que programarem a primers d'any.
Us animem a participar i us agraïm per endavant la vostra col·laboració!!!!!!!